Telefoon: 010 418 9284 - E-mail: info@breeberg.nl

Bedrijven

Wij zijn niet alleen actief in de particuliere sector, we hebben in de regio Rotterdam ook veel zakelijke opdrachtgevers uit bijvoorbeeld Vlaardingen, Schiedam, Overschie, Barendrecht en Ridderkerk. Ook zij vertrouwen ons hun verbouwings-, renovatie- en/of onderhoudswerkzaamheden toe.

24-uur servicedienst

Speciaal voor onze vaste, zakelijke opdrachtgevers beschikken wij over een 24-uur service zodat wij dag en nacht voor ze klaar kunnen staan om ze te helpen bij calamiteiten of andere spoedeisende zaken zoals problemen met een slot, lekkage of verstopping of in het geval van inbraakschade of schade door brand, storm of inbraak.

Omdat de medewerkers van onze servicedienst niet alleen veelzijdig zijn maar ook beschikken over een goed uitgeruste servicewagen kunnen zij u snel en adequaat helpen zodat de continuïteit van uw bedrijf zo min mogelijk in het gedrang komt.

VVE (Vereniging van eigenaren)

Aannemersbedrijf Breeberg houdt zich ook dagelijks bezig met werkzaamheden voor verenigingen van eigenaren. Wij voeren onderhoud uit aan zowel de woningen alsmede de algemene gedeeltes. Tevens hebben wij een 24-uur service voor onze zakelijke klanten.

Mutatiewerkzaamheden

Wij kunnen voor zowel woningcorporaties als particuliere verhuurders het totale onderhoud van de huurwoningen en –complexen verzorgen. In combinatie met onze 24-uur service kan een woning weer snel beschikbaar zijn voor een huurder. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt er een prijsindicatie en een eventuele begroting gemaakt.

Onze werkzaamheden

Waarom kiest u voor ons?

  • Sinds 1888 actief in de bouwbranche
  • 24-uur service voor calamiteiten
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel
  • Vakkundige en professionele monteurs
  • Werkzaam voor bedrijven & particulieren
Back to Top